Ny brosjyre om diakoni

Publisert: 21/12/2011
Ny brosjyre om diakoniBrosjyren distribueres nå bl.a. sammen med KAs ”Kirke og kommune” som fellesrådene gir som nyttårsgave til de nye kommunestyrene rundt om i landet. Brosjyren er gratis, og er laget i et samarbeid mellom Kirkerådet, KA og Det Norske Diakonforbund.

Ny brosjyre om diakoni KAs forhandlingssjef Steinar Moen sier at brosjyren er en generell informasjonsbrosjyre laget på initiativ fra Kirkerådet, der både Det Norske Diaonforbund, diakonikonsulent fra et bispedømme og KA har bidratt.

- Brosjyren informerer kort om et fagområde som KA har hatt på sin prioriteringsliste i møte med statlige og kommunal myndigheter i lang tid, sier han og fremhever brosjyren som en nyttig trykksak til bruk i informasjonsarbeidet overfor lokale samarbeidsparter, men også i rekrutteringsarbeidet, bl.a. på de lokale yrkesmessene som arrangeres senere i år.

I første omgang distribueres brosjyren til de kirkelige fellesrådene sammen med KAs hefte "Kirke og kommune", i samme antall som det er bestilt hefter.
"Kirke og kommune" bestilles i KAs nettbutikk.

Brosjyren kan også bestilles separat, men da fra Kirkerådets materiellekspedisjon materiell@kirken.no 
Brosjyren er gratis, men porto og ekspedisjonsgebyr må betales.

 

 

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone